27 aug 2014

Rödbetorna är som allra finast just nu och de är fantastiskt goda både som ugnsrostade och som kokta. I Paleoskafferiet hittar du flera spännande recept, Stekta Rödbetor med vitlök och champinjoner eller varför inte Baconlindade älgfärsbiffar med rödbeta.

Röror i alla former till köttbiten, fisken, kycklingen eller på buffébordet är underbart och här om veckan gjorde vi en Rödbetshummus som smakade ljuvligt!

Vi kallar den för hummus, för att det påminner om det i konsistensen men givetvis innehåller den inte några kikärtor som i en traditionell hummus då kikärtor och baljväxter över lag inte är Paleo. Sedan tidigare hittar du receptet på Hummus på Sötpotatis och Morot i Paleoskafferiet och nu lägger vi även till detta fina recept på Rödbetshummus.

Njut av härlig Rödbetshummus du också!

För recept och hur man går tillväga titta in i Paleoskafferiet. Länk till vår Rödbetshummus hittar du här.

Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus

Baka Basvara Benbuljong Bokrecension Digital Nomad Dryck efterrätt Fasta Föreläsning Glass Glutenfri Gästinlägg Hälsa IBS Jul kakor Kokbok Kost Kostrådgivning Kosttillskott LCHF Lek långkok Marinad Mat Nyhetsbrev Paleo Paleo 30 dagar Paleohelg Paleokokbok Paleolivsstil Paleoskafferiet påsk Ren & Naturlig Mat Springa Tips Träning Vegetariskt Vila lite Viltkött Vår kokbok Whole30 Yoga YouTube Ätbara insekter