Raw kladdkaka – helt Paleo

Tillbaka

I helgen hade vi kalas här Under vårt tak och det bjöds på naturlig och god Paleomat!

Soppa är ju något som jag brinner varmt för och som många frågar efter när de kommer hem till oss. Vår heta köttfärssoppa gjorde stor succé, Paleoskafferiets tortilla chips och Fröknäcket som serverades till försvann i ett nafs.

Till kaffet serverades en enkel äppelkaka med ett täcke av kokos och två varianter av raw kladdkaka som serverades med hallon och vispad kokosmjölk med lite smak av äkta vanilj.

Kladdkaka är ju en stor favorit för många och man är ju oftast van vid sorten med MYCKET socker och visst jag får ju erkänna…Mums!

Sedan vi började med paleo för två och ett halv år sedan så har det provbakats många kladdkakor på paleovis och resultaten har varierat. Minnet av en äkta kladdkaka från tiden före Paleo är ändå det man jämför med och Nej minnet överträffar resultatet.

För ett tag sedan stötte jag på två recept på raw kladdkaka och när jag tänker raw så tänker och förväntar jag mig inte att det ska smaka som den klassiska varianten utan något helt annat MEN vilket resultat! Fantastiskt!

Kladdkakorna uppskattades mycket med sina fylliga smaker av choklad, kaffe och kokos! Underbart!

För recept och hur du går tillväga titta in i Paleoskafferiet.

Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus