14 jun 2015

Raw Jordgubbstårta

Barn har på skolavslutningar runt om i Sverige sjungit om sommaren och det härliga sommarlovet som väntar. Många av oss längtar till semestern eller har precis påbörjat den.

Något som verkligen hör sommaren till är Jordgubbar och nu vill vi inspirera och bjuda med oss av receptet på en underbar Raw Jordgubbstårta som passar perfekt till midsommar eller till något av alla sommarkalasen. Eftersom tårtan är raw så krävs ingen tillagning i ugnen utan du fryser helt enkelt in tårtan och tar upp den när det vankas bjudning. Perfekt att göra i förväg.

Vi har valt att göra den helt nötfri då vi har nötallergiker i släkten men det går givetvis att använda nötter också och hur du går tillväga då kan du läsa i receptet.

Så tveka inte utan låt dig förföras av en härlig Raw Jordgubbstårta du också!

För recept och hur du går tillväga titta in i Paleoskafferiet. Länk till Raw Jordgubbstårta hittar du här.

Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus

Annika 18 juni, 2015 11:44 - Svara

Vilken tårta ! Har gjort den för att ta med till knytis på midsommar. Har en fråga . Vad kan jag ersätta äggvita med . Har en vän som inte tål äggvita och jag vill gärna göra Er lax sparris paj !! mvh Annika

mm

undervarttak 22 juni, 2015 08:37 - Svara

Hej Annika

Tack, vad roligt att du uppskattar vår tårta!

Har tyvärr inga tips på hur man skulle kunna ersätta äggvitan i receptet för Laxpajen.

Magnus & Jenny

Baka Basvara Benbuljong Bokrecension Digital Nomad Dryck Fasta Föreläsning Glass Glutenfri Gästinlägg husgeråd Hälsa Hållbar livsstil IBS Jul Kokbok Kost Kostrådgivning Kosttillskott LCHF Lek långkok Mat näringsupptag Paleo Paleo 30 dagar Paleohelg Paleokokbok Paleolivsstil Paleotips plastbanta påsk Ren & Naturlig Mat Smoothie Springa Till kaffet Tips Träning Vegetariskt Vila lite Vår kokbok Whole30 Yoga YouTube