24 feb 2016

Raw Citron och Blåbärstårta

Till Jenny´s födelsedag i slutet av januari bakade vi denna underbara tårta med smak av citron och blåbär. Tårtan görs i tre olika steg men är ändå väldigt enkel att göra och resultatet blir super elegant. Man kan höra det där härliga suset av “wow” bland sina gäster när man dukar fram, härligt!

En annan fördel med tårtan är att du kan baka den flera dagar innan och förvara den i frysen fram till några timmar innan servering och den tårta som möjligtvis blir över ställer du bara in i frysen igen tills du blir sugen nästa gång, perfekt.

Köp springform

Fler rawfood tårtor

Redan tidigare har vi bakat två fantastiska tårtor som är raw, en Raw Jordgubbstårta och en Raw Chokladtryffeltårta med en touch av lakrits som är helt ljuvligt goda. Raw innebär att ingen av ingredienserna har upphettas till över 42 grader.

Så nästa gång du vill imponera lite extra och bjuda på en helt fantastisk tårta så baka en Raw Citron och Blåbärstårta!

Recept

För recept och hur du går tillväga titta in i Paleoskafferiet. Länk till Raw Citron och Blåbärstårta hittar du här.

Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus Paleorecept rå paleoblogg sverige rawfood cheesecake rå Paleo

Baka Basvara Benbuljong Bokrecension Digital Nomad Dryck Fasta Föreläsning Glass Glutenfri Gästinlägg husgeråd Hälsa Hållbar livsstil IBS Jul Kokbok Kost Kostrådgivning Kosttillskott LCHF Lek långkok Mat näringsupptag Paleo Paleo 30 dagar Paleohelg Paleokokbok Paleolivsstil Paleotips plastbanta påsk Ren & Naturlig Mat Smoothie Springa Till kaffet Tips Träning Vegetariskt Vila lite Vår kokbok Whole30 Yoga YouTube