6 jan 2013

Vi älskar långkok!! I går lagade vi Pulled Beef i lergryta. Nötsteken fick tillagas långsamt, långsamt på 100 grader i 12 timmar!

Köttet blir så mört att det bara faller isär och smakerna är underbara! Lite goda tillbehör till köttet och man har en riktig lyxmåltid.

Denna gång använde vi oss av en nötstek men man kan lika väl ta en fin fläskkarréstek och tillaga på samma sätt och få en underbar Pulled Pork.

Mer långkok åt folket!

För recept och hur du går tillväga titta in i Paleoskafferiet. Länk till Pulled Beef hittar du här.

Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus

Baka Basvara Benbuljong Bokrecension CookEat Digital Nomad Dryck efterrätt Fasta Föreläsning Glass Glutenfri Gästinlägg Hälsa IBS Jul Kokbok Kost Kostrådgivning Kosttillskott LCHF Lek långkok Marinad Mat Nyhetsbrev Paleo Paleo 30 dagar Paleohelg Paleokokbok Paleolivsstil Paleoskafferiet påsk Ren & Naturlig Mat Springa Squatty Potty Tips Träning Vegetariskt Vila lite Viltkött Vår kokbok Whole30 Yoga Ätbara insekter