20 sep 2013

Poche kommer från franskan och betyder ficka. Äggvitan omsveper gulan och detta kan även kallas förlorade ägg. Det ser så underbart gott och vackert ut när man serverar pocherat ägg. Kontrasten mellan den glansiga vitan och den rinnande gulan är helt fantastisk och kittlande för både syn och smaklökar!
 
Pochera ägg är verkligen enkelt och man behöver inte använda ättika eller massa konstiga trix som så många säger. Det är ett lyxigt, roligt och annorlunda sätt att servera – njut av den lyxiga känslan av pocherade ägg.
 
För recept och hur du går tillväga titta in i Paleoskafferiet. Länk till Pocherat ägg hittar du här.
 
Paleo så gott och så enkelt!
Magnus & Jenny

Baka Basvara Benbuljong Bokrecension Digital Nomad Dryck efterrätt Fasta Föreläsning Glass Glutenfri Gästinlägg husgeråd Hälsa IBS Jul kakor Kokbok Kost Kostrådgivning Kosttillskott LCHF Lek långkok Mat näringsupptag Paleo Paleo 30 dagar Paleohelg Paleokokbok Paleolivsstil Paleotips påsk Ren & Naturlig Mat Smoothie Springa Till kaffet Tips Träning Vegetariskt Vila lite Vår kokbok Whole30 Yoga YouTube