Pannkaksringar med äpple

Tillbaka

Man skulle kunna säga att jag är lite ”besatt” av mat och då framför allt Paleomat! När jag ser ett recept eller ser goda råvaror så inspireras jag till att göra om eller ändra på det ena eller andra sättet så det blir Paleo.
 
Jag älskar matprogram på teven och framför allt, just nu, Sveriges mästerkock men andra mat och bak program från andra delar av världen fascinerar mig. På nätet finns det fantastiskt många fina bloggar från hela världen som bara längtar efter att bli upptäckta både Paleobloggar och andra inspirerande matbloggar.
 
Man hittar ett recept som inspirerar och ibland testar man det rakt av men för det mesta så anpassar man det och gör det till sitt eget.
 
Så var det med receptet på dessa goda Pannkaksringar med äpple som jag hittade inspirationen till på den fantastiska bloggen http://www.foodrenegade.com/ som har sunda värderingar och spännande recept.
 
Låt dig inspireras!
 
För recept och hur du går tillväga titta in i Paleoskafferiet.
 
Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus