11 apr 2016

Panerad Fisk

Fiskgryta, fisksoppa, fiskgratäng, kokt fisk, stekt fisk och grillad fisk. Ja, fisk är fantastiskt gott och kan tillagas på så många olika goda sätt. När man vill att fisken ska bli lite extra krispig när man steker den är ett gott och enkelt sätt att panera sin fisk.

Så enkelt men kanske något man lite lagt åt sidan när man äter Paleo eftersom man tänker att vetemjöl oftast hör ihop med en “klassisk” panering. Men att laga och äta Panerad Fisk går ju bra även när man äter Paleo! Dessutom är det ju fantastiskt gott oavsett om du äter det tillsammans med ett gott mos eller som en god wraps i ett nybakat Stekpannebröd och en god Coleslaw.

För recept och hur du går tillväga titta in i Paleoskafferiet. Klickbar länk till Panerad Fisk hittar du här.

Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus Paleorecept sverige paleoblogg glutenfritt 

Anne-Lie Lund 12 april, 2016 07:03 - Svara

Nu har vi ätit efter era recept i 14 dagar och det är så enkla och goda recept. Både jag och min man har tappat 3 kg. Sonen på 17 år sa härom dagen att det här är ju mycket godare än annan mat och vi äter mer olika mat nu.
Svårt att säga någon favorit rätt men kycklinggrytan med curry och het köttfärssoppa var supergoda. Den panerade fisken och stekpannebrödet måste ju testad med.
Tack alla goda recep och inspiration och all bra fakta om Paleo.
Kram Anne-Lie

mm

undervarttak 13 april, 2016 17:02 - Svara

Tack snälla Anne-Lie för ditt meddelande. Underbart att höra, så glada vi blir!

Ren och naturlig mat är fantastiskt.

Fortsatt lycka till och njut av god Paleomat.

Magnus & Jenny

Baka Basvara Benbuljong Bokrecension Digital Nomad Dryck efterrätt Fasta Föreläsning Glass Glutenfri Gästinlägg Hälsa IBS Jul kakor Kokbok Kost Kostrådgivning Kosttillskott LCHF Lek långkok Marinad Mat Nyhetsbrev Paleo Paleo 30 dagar Paleohelg Paleokokbok Paleolivsstil Paleoskafferiet påsk Ren & Naturlig Mat Springa Tips Träning Vegetariskt Vila lite Viltkött Vår kokbok Whole30 Yoga YouTube Ätbara insekter