Paleoskafferiets Tortilla chips

Tillbaka
Tortilla Chips till din tacos

Tortilla chips

Tacos är något som förekommer mer eller mindre i de flesta hem och även här Under vårt tak. En måltid där man lätt kan samla många och först hjälpas åt att förbereda alla goda tillbehör för att sedan slå sig ner tillsammans och Njuta! Då det ofta finns mycket att välja på så är det också en rätt som många tycker om och det är väldigt lätt att laga tacos helt Paleo!

Majs är något som man lätt förknippar med tacos men eftersom majs är ett spannmål så går det ju helt bort när det gäller Paleo. De tortilla bröd och tortilla chips som finns att köpa i livsmedelsbutikerna är baserade på majs och innehåller dessutom en ofantligt massa tillsatser så här får man hitta andra och egna Paleoalternativ.

Vi brukar variera mellan att använda isbergsalladsblad eller vitkålsblad som tacoskal eller göra egna wraps som givetvis är helt Paleo utan majs och tillsatser. I går kväll testade vi även att gör tortilla chips och resultatet blev fantastiskt! Spröda, heta och krispiga tortilla chips som i framtiden kommer ha en given plats på tacobordet men även när det vankas tapas eller annan buffé.

Så håll till godo och bjud på tortilla chips nästa gång ni äter tacos!

För recept och hur du går tillväga titta in i Paleoskafferiet. Länk till Paleoskafferiets Tortilla chips hittar du här.

Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus tortillachips tacochips paleoblogg