Paleogröt till frukost

Tillbaka
Paleogröt till frukost

Gröt är något som jag är uppväxt med sedan barnsben. Man har alltid hört att gröt gör dig både stark och mätt. Alla äter gröt, till och med Tomten!

Många storproducenter av mjöl och gryn har lagt ut mycket reklampengar på att vi ska känna som vi gör, att gröt är bra mat! Och jag måste erkänna… Jag älskar gröt!

Då och då äter vi gröt här Under vårt tak men inte gröt gjord på mjöl och gryn utan en gröt som är helt Paleo! Första receptet på Paleogröt som jag kom i kontakt med var på Primalistens blogg men jag har sedan sett det på flera andra bloggar och i lite olika varianter. Det receptet som vi fastnat för och som vi gjort de senaste gångerna hittade vi på bloggen Sockertjocken.

Så jag gör som jag alltid gjort, äter gröt men nu helt enligt Paleo! Vi har även ett recept på en Paleokokosgröt!

För recept och hur man går tillväga titta in i Paleoskafferiet. Länk till Paleogröt hittar du här.

Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus