13 jul 2016
En pizza bakad på tapiokastärkelse

Paleo Pizza

Visst är det gott med en härlig pizza då och då! Vi tycker att det har varit svårt att hitta en bra variant på pizzabotten som är Paleo.

Antingen har den smakat för mycket kokos eller mandel då degen ofta är baserad på ett nötmjöl eller annars har den varit för degig och inte allas något man önskar.

Meatza pizza

Meatzapizza, vilken har en bas på köttfärs, är både ett gott och bra alternativ som vi tagit till när vi blivit sugna på Pizza men vi har sökt vidare och testat många varianter.

Gott recept på pizza

De senaste gångerna har vi använt oss av ett recept som vi hittat inspirationen till hos Lea som driver bloggen Paleo Spirit. Vi har gjort om måtten lite för att det ska passa svenska mått bättre och vi kan bara säga Wow!! Så gott!!!

Testa du också nästa gång du blir sugen på Pizza. Du kommer inte ångra dig!

Recept

För recept och hur du går tillväga titta in i Paleoskafferiet. Länk till Paleo Pizza hittar du här.

Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus Paleo Sverige glutenfritt baka glutenfripizza recept paleorecept paleopizza paleoblogg

Baka Basvara Benbuljong Bokrecension Digital Nomad Dryck Fasta Föreläsning Glass Glutenfri Gästinlägg husgeråd Hälsa Hållbar livsstil IBS Jul Kokbok Kost Kostrådgivning Kosttillskott LCHF Lek långkok Mat näringsupptag Paleo Paleo 30 dagar Paleohelg Paleokokbok Paleolivsstil Paleotips plastbanta påsk Ren & Naturlig Mat Smoothie Springa Till kaffet Tips Träning Vegetariskt Vila lite Vår kokbok Whole30 Yoga YouTube