Ny sida för Under vårt tak!

Tillbaka

Helt underbart, efter en vår med mycket jobb och många möten så kan vi nu äntligen publicera vår nya sida för Under vårt tak!

Med stolthet, glädje och stor spänning släpper vi nu ut vårt skötebarn på nätet. Vi har tidigare bloggat under portalen blogspot men är nu vår egen och det känns oerhört bra. Detta öppnar upp nya och större möjligheter både för oss och för er. Vi har länge haft funderingar på att starta en egen sida men det är först nu som många delar i livet fallit på plats och gjort detta möjligt. På trappen

Tanken är att våra personligheter och Paleolivsstilen som vi lever ska lysa igenom skärmen och locka till en hälsosam livsstil för allt fler. Sökfunktionerna, upplägget, layouten och ett tydligare utseende – allt ska göra det lättare för er läsare att hitta, ta till er information och kunna interagera bättre. Vi har (bland många andra saker) gjort alla recept utskriftsvänliga, lagt in möjligheter för att dela inlägg och recept på sociala medier, tydliggjort kontaktmöjligheterna med oss, mångdubblat sökfunktionerna och skapat en ännu personligare och mer välkommande Paleosida!

Vi ber er dock ha tålamod nu i början. Vi kommer lägga över i princip alla inlägg och recept från vår tidigare blogg men detta är ett stort och tidskrävande jobb, vi är med andra ord inte helt klara med överföringen… Dock kommer den ”gamla” bloggen ligga kvar en tid med allt sitt material. Vi kommer även under en period att jobba med bilder och länkningar inom sidan – så ha tålamod, allt kommer bli jättefint!

En sista önskan är att ni sprider vår nya adress på sociala medier till familj, vänner och bekanta så att alla hittar hit www.undervarttak.se det betyder oerhört mycket för oss!

Vi vill också passa på att tacka alla våra fina läsare för det stöd och den inspiration vi får från er alla. Med detta hälsar vi alla hjärtligt välkomna till vår nya fina sida!

Kramar
Jenny & Magnus