Ny hemsida

Tillbaka
Visar utseendet på gamla hemsidan för Under vårt tak

Ny hemsida

Har du upptäckt att vi har en ny hemsida för undervarttak.se tillsammans med paleoskafferiet.se med ett helt nytt utseende? Vi har med detta gjort vår största satsning någonsin sedan hemsidan Under vårt tak startade.

Inte sedan 2014 har vi gjort någon egentlig större förändring av vår hemsida, utan mer då bara justeringar och tillägg. Men med den framfart som all teknik har idag så behövde vår sida en ordentlig uppdatering – när det gäller sökning, utseende, anpassning till olika enheter och mycket mer.

Stor förändring på hemsidan

Den mest uppenbara och tydliga nyheten är såklart utseendet, allt har blivit ljusare och mer lättläst samt överskådligt.

Men det har även skett massor av annat bra på vår sida. Bland annat så är hemsidan nu 100% responsiv vilket innebär att den automatisk anpassar sig efter olika skärmar, du får alltså en fin upplevelse oavsett om du sitter framför en PC eller tittar i din mobil.

Sidan har även fått en förbättrad sökfunktion, snabbare responstid, mer lättläst text, tydligare funktioner och en uppdaterad shop.

Bild som visar nya hemsidan för Under vårt tak

Vi har under en lång tid haft en dialog tillsammans med vår webbyrå kring jobbet av vår sida och det har arbetat flitigt och tillsammans har vi förhoppningsvis nu skapat en upplevelse som ska ge många glädje.

Själva bytet

Under själva bytet stötte webbyrån på lite teknisk patrull vilket gjorde att vår sida tyvärr låg nere större delen av tisdagen den 13/12-2022. Detta är vi ledsna över och hoppas att du inte drabbats allt för mycket. Men förhoppningsvis känns allt så mycket bättre nu att det inte gjorde så mycket.

Vi kommer, såklart, under en tid framöver fortsätta att göra finjusteringar och ”rensa upp” för att sidan och dina sökningar, efter våra recept och artiklar, ska bli ännu bättre och lättare. Samt att sidan ska bli så optimal som det bara går.

Avslutande ord

Vi hoppas du ska tycka om vår nya hemsida, gör ett besök på undervarttak.se och titta samt klicka dig runt.

I början kanske det kan kännas lite ovant men vi hoppas att du snart ska känna dig som hemma igen.

Vi önskar allt gott!

 

Signaturbild för Under vårt tak