Nötmjälte ett tillskott för kvinnor

Tillbaka
Organtillskott nötmjälte speciellt för kvinnor

Nötmjälte ett tillskott för kvinnor

Organtillskott i form av frystorkad Nötmjälte speciellt för kvinnor! Tillskottet, är gjort av Nötmjälte från svenska, gräsbetande och KRAV/ekologiska nötdjur. Och innehåller enbart en (1) ingrediens – inget annat.

Artikeln innehåller annonslänkar till Nordic Kings.

Ett tillskott speciellt för kvinnor för att stötta med helt naturligt järn (hemjärn) och B12 vid menstruation, graviditet eller vid intensiva träningsperioder.

Använd vår kod UVT15 och få hela 15% rabatt vid alla dina köp av högkvalitativa tillskott från Nordic Kings.Knapp för att köpa tillskottet Nötmjälte

Gemensamt för tillskott från Nordic Kings är att de består av 100% gräsbetad och KRAV/ekologiskt organkött från svenska nötdjur vilka är fria från antibiotika, tillväxthormoner och bekämpningsmedel.

Organköttet är frystorkat vilket, till skillnad från traditionell värmetorkning, bevarar de viktiga värmekänsliga vitaminerna, mineralerna och kofaktorerna som gör organköttet till den fantastiska supermat det verkligen är.

Nordic Kings tillskott, i kapslar, innehåller enbart en (1) ingrediens och kommer i högbiotillgänglig animalisk form som kroppen enkelt kan absorbera.

Har du svårt för att svälja kapslar så går det fint att öppna upp kapseln och strö över eller blanda ner i din favoriträtt.

Vad är Nötmjälte?

Nötmjälte är ett nötorgan vilket fungerar som ett högkvalitativt tillskott fyllt med näringsämnen och kan vara till hjälp för personer som behöver öka sitt järnintag, tillfälligt eller regelbundet.

Kroppen kan behöva lite stöttning av järn under menstruation, graviditet, intensiv träning eller om du donerar blod regelbundet.

Organtillskott i form av frystorkad Nötmjälte speciellt framtagen för kvinnor

Vilka näringsämnen finns i Nötmjälte?

Nötmjälte innehåller naturliga och höga nivåer av hemjärn, koppar och vitamin B12, samt höga halter av selen, vitamin A, riboflavin, niacin, pantotensyra, peptider, kofaktorer och enzymer.

Dessutom innehåller nötmjälte högkvalitativ och lätt absorberbar vitamin C, fosfor och zink.

Järn har en gynnsam effekt på den normala bildningen av röda blodkroppar och hemoglobin, det spelar en viktig roll i celluppdelningsprocessen, bidrar till normal kognitiv funktion och aktiverar kroppens naturliga energi.

Notera: om du tar Nötmjälte specifikt för hemjärnsinnehållet så är det bra att tänka på att kalcium kan hämma absorptionen. Du bör, med andra ord, undvika att ta tillskottet Nötmjälte tillsammans med mejeriprodukter, kalciumtillskott eller mat med ben i (t.ex. sardiner).

Vi ger dig 15% rabatt!

Köp organtillskott och du får 15% rabatt med vår rabattkod UVT15, lägg din beställning redan idag!

Knapp för att köpa tillskottet Nötmjälte

Hur använder man Nötmjälte?

Ta gärna Nordic Kings tillskott i en måltid innehållande fett för att främja absorptionen av alla fettlösliga vitaminer som finns i organkött.

Avslutande ord

Sammanfattningsvis är Nordic Kings nya tillskott av nötmjälte ett högkvalitativt och naturligt sätt för kvinnor att stödja sin hälsa under menstruation, graviditet eller intensiva träningsperioder.

Tillskottet består av 100% gräsbetad och KRAV/ekologiskt organkött från svenska nötdjur, är fritt från tillsatser och allergener och innehåller höga nivåer av järn, koppar, vitamin B12 och andra näringsämnen som är viktiga för kroppen.

Använd rabattkoden UVT15 för att få 15% rabatt på dina köp av Nordic Kings högkvalitativa tillskott.

Med förhoppning om att vi har skapat en nyfikenhet och gett information om något som kanske inte skrivs om tillräckligt – vikten av organkött för naturlig och god hälsa.

Önskar allt gott!

Signaturbild för Under vårt tak