18 okt 2013

Nötbröd

När vi för ett tag sedan fick Thomas Rode Andersen´s Paleokokbok i våra händer blev vi inspirerade till att testa nya och spännande recept.

Kokboken är dock mer en Primal/Paleo kokbok då flera recept innehåller mejeriprodukter men givetvis ger den massor av inspiration till härlig och naturlig mat!

Detta härliga Nötbröd var otroligt vackert och lockade oss till “brödbak” i går kväll. Vi följde inte receptet till punkt och pricka då vi märkte under processens gång att vi inte hade alla frösorter hemma men resultatet blev ett fantastiskt “bröd” som både var gott och enkelt att baka. Det påminner i smaken om vårt fröknäcke men i formen av ett bröd.

Baka och testa du också!

För recept och hur du går tillväga titta in i Paleoskafferiet. Länk till Nötbröd hittar du här.

Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus

Baka Basvara Benbuljong Bokrecension Digital Nomad Dryck Fasta Föreläsning Glass Glutenfri Gästinlägg husgeråd Hälsa Hållbar livsstil IBS Jul Kokbok Kost Kostrådgivning Kosttillskott LCHF Lek långkok Mat näringsupptag Paleo Paleo 30 dagar Paleohelg Paleokokbok Paleolivsstil Paleotips plastbanta påsk Ren & Naturlig Mat Smoothie Springa Till kaffet Tips Träning Vegetariskt Vila lite Vår kokbok Whole30 Yoga YouTube