11 feb 2016

Mustig Köttgryta

Att få laga och Njuta av en riktigt god Köttgryta, som fått stå och puttra på spisen ett tag för att bli så där fylligt mustig i smaken och mör i köttet, är fantastiskt.

Inlägget innehåller annonslänkar.

Många drar kanske öronen åt sig när man pratar om långkok men det finns nästan inget smidigare, för det du ska tillaga behöver bara lite kärlek och ompyssling i början, sedan klarar det sig alldeles själv.

Det finns många sätt att göra långkok på och vi använder både vår Wonderbag och Crock-Pot flitigt men det går ju faktiskt lika bra med en gammal hederlig stekgryta.

Köp stekgryta

Duka upp och servera din köttgryta

Att duka upp med en Mustig Köttgryta som du serverar tillsammans med Ugnsrostade rotfrukter, Paleolingonsylt och en härlig sallad kan ju bara inte gå fel.

Nu hittar du receptet på en av alla de köttgrytor, som då och då serveras här hemma Under vårt tak, i vår receptbank Paleoskafferiet.

Så du, varför inte bjuda på en Mustig Köttgryta till helgen!

Recept

För recept och hur du går tillväga titta in i Paleoskafferiet. Länk till Mustig Köttgryta hittar du här.

Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus Paleo paleorecept matblogg paleoblogg glutenfri mejerifri laktosfri

Baka Basvara Benbuljong Bokrecension Digital Nomad Dryck Fasta Föreläsning Glass Glutenfri Gästinlägg husgeråd Hälsa Hållbar livsstil IBS Jul Kokbok Kost Kostrådgivning Kosttillskott LCHF Lek långkok Mat näringsupptag Paleo Paleo 30 dagar Paleobok Paleohelg Paleokokbok Paleolivsstil Paleotips plastbanta påsk Ren & Naturlig Mat Smoothie Springa Till kaffet Tips Träning Vegetariskt Vila lite Vår kokbok Whole30 Yoga