18 okt 2012

Morotsraggmunk

Vi är otroligt förtjusta i stekt fläsk och det är något vi ofta äter här Under vårt tak. När man var liten var det bruna bönor som gällde till det stekta fläsket eller en krämig och god löksås eller spannarpadopp som vi kallade det.

Numera så blir det inga bruna bönorna eller spannarpadopp men vi fortsätter att äta vår favorit med andra goda tillbehör. Testa gärna helstekt sidfläsk tillsammans med raggmunk gjord på morot och lök. Morotsraggmunk är fantastiskt gott och helt Paleo!

För recept och hur man går tillväga titta in i Paleoskafferiet. Länk till Morotsraggmunk hittar du här.

Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus Paleoblogg Paleo paleosverige Sverige raggmunk

Anna-Uttama Ekberg 27 januari, 2015 19:09 - Svara

Hej, jag har provat morotsraggmunke receptet ikväll. Jag bjöd mina barn på det, med rårörda lingon och keso. De åt med mycket god aptit! Även jag och maken smakade och fattade snabbt bra tycke för dem också!! Tack!!

mm

undervarttak 29 januari, 2015 11:58 - Svara

Roligt att höra Anna, tack!

Magnus & Jenny

Baka Basvara Benbuljong Bokrecension Digital Nomad Dryck Fasta Föreläsning Glass Glutenfri Gästinlägg husgeråd Hälsa Hållbar livsstil IBS Jul Kokbok Kost Kostrådgivning Kosttillskott LCHF Lek långkok Mat näringsupptag Paleo Paleo 30 dagar Paleohelg Paleokokbok Paleolivsstil Paleotips plastbanta påsk Ren & Naturlig Mat Smoothie Springa Till kaffet Tips Träning Vegetariskt Vila lite Vår kokbok Whole30 Yoga YouTube