22 jun 2014

Morotskaka med kokos- och limeglasyr

När vi gick på café eller liknande innan vi började med Paleo så köpte vi ofta en bit Morotskaka till kaffet. Underbart gott och proppad med socker och vetemjöl… Inte helt ok och inte helt bra för Magnus som hade en känslig mage, nu vet vi bättre och nu väljer vi andra alternativ.

Lagom till Magnus födelsedag så bakade vi en härliga Morotskaka med kokos- och limeglasyr, givetvis Paleostyle. Den blev snabbt en favorit hos alla på kalaset och den tog slut kanske ännu fortare! Det är alltid ett gott betyg och självklart kan vi inte hålla receptet för oss själva, det ska ut på Paleoskafferiet.

Så om du som vi älskar en bit Morotskaka till kaffet, tveka inte utan baka denna härliga kaka! Ät och Njut av underbar Morotskaka till kaffet! Vi serverade kakan med nyplockade jordgubbar, helt fantastiskt gott och somrigt.

För recept och hur man går tillväga titta in i Paleoskafferiet. Länk till Morotskaka med kokos- och limeglasyr finns här.

Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus baka kaka paleoblogg matblogg Sverige paleo

Baka Basvara Benbuljong Bokrecension Digital Nomad Dryck Fasta Föreläsning Glass Glutenfri Gästinlägg husgeråd Hälsa Hållbar livsstil IBS Jul Kokbok Kost Kostrådgivning Kosttillskott LCHF Lek långkok Mat näringsupptag Paleo Paleo 30 dagar Paleobok Paleohelg Paleokokbok Paleolivsstil Paleotips plastbanta påsk Ren & Naturlig Mat Smoothie Springa Till kaffet Tips Träning Vegetariskt Vila lite Vår kokbok Whole30 Yoga