8 mar 2014
Mjuk äppelkaka i en form

Mjuk äppelkaka

Smakerna av äpple, kardemumma och kanel är en klassiker som vi älskar och gärna använder både när vi gör en härlig smulpaj, äppelpannkaka eller bakar kaffebröd och muffins.

Nu vill vi också dela med oss av denna enkla och helt underbara mjuka äppelkaka med smak av kardemumma och kanel, så god!

Nötallergi

Kakan är bakad på kokosmjöl och kan vara ett fint alternativ till alla er som är nötallergiker men tål kokos och vill ha något gott till kaffet.

Vi har valt att strö hyvlad mandel på kakan men detta är något man vid en eventuell nötallergi givetvis helt kan utesluta.

Njut av härlig äppelkaka till kaffet i helgen!

Recept

För recept och hur du går tillväga titta in i Paleoskafferiet. Länk till Mjuk äppelkaka hittar du här.

Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus äpplekaka glutenfri mejerifri laktosfri paleo paleorecept

Baka Basvara Benbuljong Bokrecension Digital Nomad Dryck efterrätt Fasta Föreläsning Glass Glutenfri Gästinlägg husgeråd Hälsa IBS Jul Kokbok Kost Kostrådgivning Kosttillskott LCHF Lek långkok Mat näringsupptag Paleo Paleo 30 dagar Paleohelg Paleokokbok Paleolivsstil Paleotips plastbanta påsk Ren & Naturlig Mat Smoothie Springa Till kaffet Tips Träning Vegetariskt Vila lite Vår kokbok Whole30 Yoga YouTube