Mer energi

Tillbaka
Tillbaka till ursprunget för att finna mer energi

Mer energi

Behovet av ny energi och välmående är lika för oss alla. Men för att uppnå det behöver vi sannolikt se till att både våra kostvanor och våra fysiska aktivitet är i harmoni med vår kropps ursprungliga design.

Det finns sånt som kanske bör ingå i den dagliga rutinen för att främja en hälsosam kropp och sinne. Att undersöka din vanliga dagliga rutin kan vara ögonöppnande, finns det utrymme för nya övningar eller recept som kan passa in i det du redan gör?

Naturlig rörelse

Naturlig rörelse så som promenader, huksittning, kasta, sprinta, dra och lyfta tungt.

Ursprungskost

Kost enligt Paleo vilket är människans ursprungskost. Och om du inte redan anammar detta kan det absolut vara värt att undersöka närmare. Mat och rörelse är verkligen grunden för hälsa och välbefinnande.

Avslutande ord

Att återvända till vår ursprungliga kost, en Paleokost, och att satsa på ett naturligt rörelsemönster för att efterlikna det våra förfäder gjorde anser vi vara nyckeln till att låsa upp den energi och vitalitet som vi förtjänar och faktiskt har inneboende i våra kroppar.

Genom att välja näringsrik mat och naturlig rörelse i vardagen kan du gå från att känna dig trött och orkeslös till att få ny och härlig energi och livsglädje.

Och om du är nyfiken på att komma igång med en Paleokost med vår hjälp tipsar vi gärna om kursen Paleo30dagar där vi guidar, stöttar och hjälper dig under 30 dagar med målet ”Bästa möjliga hälsa på 30 dagar”!

 

Signaturbild för Under vårt tak