Mat för livet – mässan

Tillbaka
En kö på mässan Mat för livet till Under vårt taks monter

Mat för livet – mässan

Boka datumen 17-18 november 2023, då öppnar mässan ”Mat för livet” upp på Kistamässan i Stockholm och vi kommer vara på plats under båda dagarna!

Mässan är för gluten-/ och laktosfri mat och det är Celiakiföreningen i Stockholm som är arrangörer. Du kommer hitta oss i Bokhörnan i monter C:02, fantastiskt kul och vi ser verkligen fram emot att delta.

Vi har med oss alla våra böcker, ett härligt humör och en önskan om att träffa just dig om du har möjlighet.

Har en förhoppning om en riktigt lång kö till vårt lilla bord, att vi får en massa roliga och intressant samtal, får dela erfarenheter med varandra och även höra era tankar kring ren och naturlig mat.

Mässan är öppen

Fredagen den 17.e november kl. 11:00 – 17:00
Lördagen den 18:e november kl. 10:00 – 16:00

Här är en länk där du kan se alla utställare på mässan: https://www.matforlivet.com/valkommen-till-massan/

Och du träffar oss i Bokhörnan i monter C:02, där vi kommer hänga under båda dagarna. Köp våra böcker, prata naturligt glutenfri mat och bak med oss eller bara kom förbi och säg hej!

Du som följer vår blogg vet att vi älskar mat och att skapa recept som är naturligt fria från gluten, laktos och vitt socker.

Avslutande ord

Hoppas vi ses på mässan ”Mat för livet”, om inte så kanske vi ses på en annan plats framöver.

Har du kanske vetskap om någon mässa, hälsoevent eller liknande i din närhet som är nyfikna på ren och naturlig mat och våra kokböcker så är vi nyfikna på att komma dit! Hör gärna av dig i så fall 🙂

 

Signaturbild för Under vårt tak