27 apr 2013

Mango Chutney

Vi fick en fråga från en fin vän till oss om vi hade något paleorecept på Mango Chutney? Det hade vi inte men givetvis ville vi hjälpa till.

Efter en stunds letande på nätet så hittade vi en Mango Chutney hos The Food Lovers Kitchen. De driver en fantastisk Paleoblogg och har givit ut flera Paleoböcker.

Vi tipsade vår vän om receptet och testade givetvis också själva denna mycket smakfulla Chutney till ugnsgrillad kycklingfilé. JÄTTEGOTT! Efter lite egna justeringar och ännu en tillagningsomgång till vårt tapasbord så känner vi att vi vill dela med oss av detta fantastiska recept.

Vår variant på Mango Chutney blev oerhört gott.

Recept

För recept och hur du går tillväga titta in i Paleoskafferiet. Länk till vår Mango Chutney hittar du här.

Hur gick det då för vår vän som frågade om ett Paleorecept på Mango Chutney? Jo, hon var överförtjust och åt sin chutney till ugnsstekt fisk.

Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus

Baka Basvara Benbuljong Bokrecension Digital Nomad Dryck Fasta Föreläsning Glass Glutenfri Gästinlägg husgeråd Hälsa Hållbar livsstil IBS Jul Kokbok Kost Kostrådgivning Kosttillskott LCHF Lek långkok Mat näringsupptag Paleo Paleo 30 dagar Paleohelg Paleokokbok Paleolivsstil Paleotips plastbanta påsk Ren & Naturlig Mat Smoothie Springa Till kaffet Tips Träning Vegetariskt Vila lite Vår kokbok Whole30 Yoga YouTube