24 mar 2013

Att göra parmakorgar av parmaskinka och fylla dem med olika röror eller andra läckerheter är en perfekt förrätt eller enkelt tillbehör på buffébordet.
 
Nu närmar sig Påsk och vad passar då inte bättre än att fylla parmakorgarna med en krämig makrillsröra.
 
Vi lovar dig att rätten kommer läska alla sinnen!
 
För recept och hur du går tillväga titta in i Paleoskafferiet.
 
Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus

Baka Basvara Benbuljong Bokrecension Digital Nomad Dryck efterrätt Fasta Föreläsning Glass Glutenfri Gästinlägg Hälsa IBS Jul kakor Kokbok Kost Kostrådgivning Kosttillskott LCHF Lek långkok Marinad Mat Nyhetsbrev Paleo Paleo 30 dagar Paleohelg Paleokokbok Paleolivsstil Paleoskafferiet påsk Ren & Naturlig Mat Springa Tips Träning Vegetariskt Vila lite Viltkött Vår kokbok Whole30 Yoga YouTube Ätbara insekter