Lygnern

Tillbaka

Lygnern

Hälsa och välmående i vackra Sätila – för andra gången i rad så kommer vi anordna en Paleohelg (den 13-14 maj 2017) här i vår hemby Sätila och även denna gång i fint samarbete med Lygnern AB.

Om du är nyfiken på att delta så ska du hoppa in här och läsa mer om Paleohelgen!

Lokala samarbeten

Härligt när man kan finna samarbetspartners lokalt som också har en strävan och vilja att förmedla hälsa och välmående, vi kompletterar varandra och kan tillsammans skapa riktigt bra event.

Vi kommer även att göra fler spännande samarbeten framöver, men mer om det senare. Hela Sätila bjuder på fina omgivningar och vackra vyer, allt detta endast 35 minuter från Göteborg och 20 minuter från Landvetter flygplats.

Lygnern AB erbjuder flera olika Paketlösningar för både privatpersoner och företag, titta gärna in på deras sida och läs mer om detta.

Lygnern AB består av flera enheter, Restaurang, Gym, Konferensanläggning, Pensionat och SPA. Allt samlat mitt i byn, eller som de säger här i Sätila, ”mitt i säntrum”.

Lygnern 3

På landet med naturen utanför dörren och underbara omgivningar där sjön (med samma namn) Lygnern utgör en naturlig dragningskraft med sin fantastiska sandstrand.

Naturlig rörelse på Lygnerns strand

På denna strand kommer Åsa Rylander att leda deltagarna på Paleohelgen i Naturlig rörelse. Något som kommer vara en ögonöppnare för många, denna workshop med namnet ”Rör dig med lätthet” syftar till att lära ut (eller lära om) vårt naturliga rörelsemönster.

Vi kan mer än vi tror och våra kroppar är fantastiska, bara de får rätt förutsättningar.

Paleomat

Under vår Paleohelg kommer vi att äta på Restaurangen Båthuset, det blir både lokalproducerat och ekologiskt så långt det är möjligt och självklart helt Paleo.

Vi har planerat menyn i tätt samarbete med Båthuset och längtar redan efter alla måltider. Så mycket gott!

SPA i Sätila

Hälsohuset med sitt gym och Lygnern SPA kommer finnas tillgängligt för alla deltagare på Paleohelgen, här kan man tillbringa många fina och njutbara stunder.

SPA anläggningen invigdes i slutet av förra året (2016) och vårt talesätt ”Vila lite” passar in fint här.

Lygnern spa

Föreläsning om hormoner

Under Paleohelgen kommer vi dessutom att få en riktigt intressant föreläsning om Hormoner av Therese Renåker.

Detta är något vi verkligen ser fram emot och det är ett ämne som är högaktuellt och påverkar oss alla i allt vi gör – missa inte detta!

Pensionat Kajutan i Sätila

Pensionatet Kajutan bor man bekvämt och lyxigt i stora dubbelrum med närhet till allt, bara några meter till restaurang, gym och SPA.

Rummen är inredda i marint tema, alla har egen ingång samt en liten uteplats och självklart eget badrum men även ett pentry.

Dessutom så finns det fri WiFi för alla gäster, så det är fritt fram att Instagrama underbara och inspirerande bilder från Paleohelgen.

Avslutande ord

Paleohelgen kommer att ha temat ”Hormoner och Naturlig rörelse” och om du nyfiken på att delta på Paleohelgen den 13-14 maj så läs gärna mer på vårt inlägg om eventet här! Där skriver vi om hela helgen, all information, priser och hur man gör för att anmäla sig.

Det kommer bli roligt, spännande och lärorikt, en Palehelg helt enkelt!

Paleo så gott och så enkelt
Magnus & Jenny hormonkurs naturligträning stenåldersträning hormonutbildning hormonföreläsning