Luftfuktare

Tillbaka
Bild på en liten men kraftfull luftfuktare

Luftfuktare för ett bättre inomhusklimat

Med vinter kommer en torrare luft inomhus. Detta märker vi, och många med oss, kanske lite extra i sovrummet då man är väldigt torr i halsen när man vaknar jämfört med andra årstider.

Men huden blir också torrare, och även lite skörare, man får torra ögon och kanske till och med lite huvudvärk.

Artikeln innehåller annonslänkar till Bodystore och Jordklok.

Har av den anledningen börjat använda oss av en mindre luftfuktare som enkelt och smidigt släpper ut vattenånga. Därigenom återfuktar den luften i rummet och skapar ett mycket behagligt inomhusklimat.

Bild på en liten men effektiv luftfuktare

Just denna luftfuktare är liten och smidig men samtidigt effektiv och kraftfull. Den har även ett nattläge som gör den tyst samt stänger av ledbelysningen vid on/off knappen, passar alltså väldigt bra i ett sovrum.

Litet format med stor kapacitet

Med ett litet format men med en hög kapacitet, för upp till 20 kvm, så fungerar denna luftfuktare fint i normalstora rum. Utmärkt både i sovrum och vardagsrum för att ge en bättre luft och ett skönare klimat inomhus.

Behållaren rymmer 2 liter och det finns tre olika inställningar på luftfuktaren. När vattnet i behållaren är slut stänger den av sig automatiskt.

Om man önskar så kan man även använda sig av aromoljor i samband med luftfuktaren.

Annonsbild till en liten och smidig luftfuktare

Misstänker att det är många med oss som upplever torrare hud och hals när man vaknar efter en natts sömn under de torrare vintermånaderna. Luften utomhus, men kanske speciellt inomhus, blir mycket torrare under vintern och påverkar huden samt slemhinnorna.

Ett sätt att mildra detta är att återfukta luften och med en enkel luftfuktare har man en fin grund för ett bättre inomhusklimat.

Avslutande ord

Bli spännande att fortsatt testa denna luftfuktare och se hur den fungerar under vintermånaderna.

Hur påverkas du av den torrare luften som är under vintern? Har du knep och tips på vad som är till hjälp för just dig?

Önskar allt gott!

 

Signaturbild för Under vårt tak