Lekdagar

Tillbaka

Lekdagar

Visst är det härligt när man får till lekdagar bara sådär. Igår var det precis en sådan dag för oss.

Artikeln innehåller annonslänkar.

Vädret var underbart och vi vistades utomhus nästan hela dagen. Med en springtur och lek både på Slackline och ”Pull up bar” var det skönt att ligga i hängmattan emellanåt och bara ta igen sig, skriva lite och njuta av utsikten. Och sedan upp igen och leka!

Lekdagar

Kroppen är gjord för att röra på sig och för att utmanas med balans, fartlekar, tunga lyft och kontakt med marken. Vi är barfota så mycket det går på vår tomt och använder barfotaskor när vi är ute och springer.

Att få en koppling mellan underlaget och kroppen ger massa signaler och en stark respons till hur man reagerar, det blir en helt naturlig kontakt med naturen och vårt ursprung.

När man leker/tränar/rör på sig sker mängder med positiva processer i kroppen och hormonerna sätter full fart. Man blir pigg, alert och fylld av energi. Att få leka barfota utomhus är bästa medicinen. Gå ut i trädgården, i skogen, i parken eller vart ni än önskar – ta en Lekdag!

Ut och lek!

Magnus & Jenny fivefingers Sverige Paleo naturlig träning movnat

Ni vet väl att vi finns på både Facebook och Instagram, här uppdaterar vi med nytt varje dag! Massa tips och inspiration, gå gärna in och följ oss där också!

Facebook: https://www.facebook.com/Undervarttak
Instagram: https://instagram.com/undervarttak/