26 jul 2016

Lakritskulor

Lakrits, denna nästan onödigt goda krydda som man ibland bara längtar så fantastiskt mycket efter!

Inlägget innehåller Annonslänkar.

När Magnus var barn fick han ibland en lakritsrot att tugga på istället för godis och det är ett minne som han med glädje minns tillbaka på och pratar om.

Lakritspulver

Idag kan vi enkelt få tag i lakritspulver , ute i våra butiker, som är perfekt att smaksätta diverse godsaker med för att få den goda och njutbara lakritssmaken.

I Paleoskafferiet hittar du t.ex. ett härligt Paleokaffe med lakrits och ingefära som är super gott och vid festliga tillfällen så är en Raw Chokladtryffeltårta med en touch av lakrits inte alls dum.

Lakritskulor

Nu vill vi dela med oss av ännu ett förföriskt gott recept med lakrits. Denna gång ett rent godisrecept som bara är så gott!

Dessa små, underbara och läckra Lakritskulor smakar bara mer och passar perfekt som lördagsgodis eller när man bara blir sååååå sugen på lakrits!

Recept

För recept och hur du går tillväga titta in i Paleoskafferiet. Länk till våra Lakritskulor hittar du här.

Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus Paleo paleorecept lakris lakrisrot lakrispulver

Maria 11 augusti, 2016 22:00 - Svara

Vet ni om det finns Tapiokastärkelse i
Kungsbacka ? / sugen på Stekpannebrödet
/Mvh Mia

mm

undervarttak 21 september, 2016 11:42 - Svara

Hej Maria

Stekpannebrödet är så gott! Nej det vet vi inte, men fråga gärna personalen i den butik du brukar handla, de brukar vara hjälpsamma och måna om sina kunder. Finns det inte på hyllan kanske de beställer hem till dig.

Magnus & Jenny

Baka Basvara Benbuljong Bokrecension Digital Nomad Dryck efterrätt Fasta Föreläsning Glass Glutenfri Gästinlägg husgeråd Hälsa IBS Jul kakor Kokbok Kost Kostrådgivning Kosttillskott LCHF Lek långkok Mat näringsupptag Paleo Paleo 30 dagar Paleohelg Paleokokbok Paleolivsstil Paleotips påsk Ren & Naturlig Mat Smoothie Springa Till kaffet Tips Träning Vegetariskt Vila lite Vår kokbok Whole30 Yoga YouTube