2 jan 2016

Kycklingpaj med soltorkade tomater och bladspenat

Pajer i alla former är fantastiskt gott och enkelt att laga, serverad tillsammans med en fräsch sallad har du en härlig måltid att njuta av så väl till vardag som till fest.

Nu vill vi fylla på med ännu ett gott pajrecept i vår receptbank Paleoskafferiet. Denna underbara Kycklingpaj med en härlig smak från de soltorkade tomaterna och spenaten passar perfekt nästa gång du blir sugen på paj.

För recept och hur du går tillväga titta in i Paleoskafferiet. Länk till vår Kycklingpaj med soltorkade tomater och bladspenat hittar du här.

Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus Paleo Paleorecept recept Sverige paleoblogg matblogg

Lotti 6 januari, 2016 18:39 - Svara

Jag gjorde den här pajen igår. Jag äter inte tokstrikt paleo så jag adderade lite västerbottenost på toppen och jisses, så god den är (den smakar säkert precis lika fantastiskt utan osten!). Verkligen toppbetyg! Den här kommer jag att göra OFTA 🙂

mm

undervarttak 30 januari, 2016 19:03 - Svara

Tack snälla Lotti för dina fina ord – vad glada vi blir!

Magnus & Jenny

Baka Basvara Benbuljong Bokrecension Digital Nomad Dryck Fasta Föreläsning Glass Glutenfri Gästinlägg husgeråd Hälsa Hållbar livsstil IBS Jul Kokbok Kost Kostrådgivning Kosttillskott LCHF Lek långkok Mat näringsupptag Paleo Paleo 30 dagar Paleohelg Paleokokbok Paleolivsstil Paleotips plastbanta påsk Ren & Naturlig Mat Smoothie Springa Till kaffet Tips Träning Vegetariskt Vila lite Vår kokbok Whole30 Yoga YouTube