7 dec 2014

Kycklinggryta med mango och mandelsmör

Lika god som den låter är denna härliga kycklinggryta. Om du hör till en utav dem som älskar jordnötssås till din kyckling så är detta grytan för dig. Jordnötter är ju inte Paleo och går därför bort och anledningen är att jordnöten inte alls är någon nöt utan en baljväxt som inte äts i en Paleokost.
 
Vi använder oss därför av ett härligt Mandelsmör för att få känslan av en nötig och god smak och tillsammans med sötman från mangon, lite hetta från chili och syrlighet från lite citron blir detta en härlig kombination med kycklingen. Kycklinggrytan äter du med fördel tillsammans med Blomkålsris och en enkel sallad.
 
Njut av denna underbara Kycklinggryta du också!
 
För recept och hur man går tillväga titta in i Paleoskafferiet. Länk till vår Kycklinggryta med mango och mandelsmör hittar du här.
 
Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus

Baka Basvara Benbuljong Bokrecension Digital Nomad Dryck Fasta Föreläsning Glass Glutenfri Gästinlägg husgeråd Hälsa Hållbar livsstil IBS Jul Kokbok Kost Kostrådgivning Kosttillskott LCHF Lek långkok Mat näringsupptag Paleo Paleo 30 dagar Paleobok Paleohelg Paleokokbok Paleolivsstil Paleotips plastbanta påsk Ren & Naturlig Mat Smoothie Springa Till kaffet Tips Träning Vegetariskt Vila lite Vår kokbok Whole30 Yoga