Kryddig Lammgryta

Tillbaka

Kryddig Lammgryta

Att göra ett långkok, som denna härligt Kryddiga Lammgryta, vilken man låter tillagas så långsamt att köttet blir så mört att det riktigt faller isär och där smakerna få mogna så det bildar en symfoni i munnen när man äter är helt fantastiskt!

Inlägget innehåller köplänkar.

Att laga långkok är inte svårt alls och man kan använda sig t.ex. av en stekgryta [shoppingcarticon] eller en Crock-Pot [shoppingcarticon], vilket man önskar och tycker är enklast.

Köp Crock Pot

För ett tag sedan delade vi med oss av ett recept på en Mustig Köttgryta på högrev från nöt, receptet blev snabbt en favorit både hos oss och er läsare. Nu vill vi dela med oss av ännu ett härligt långkok och denna gång på lamm.

Lamm är något vi tyvärr sällan lagar här hemma Under vårt tak, och den enkla anledningen till det är att Jenny har dåliga upplevelser av lammkött (tycker att det smakar kofta). Men nu tänkte vi att det skulle bli ändring på det och till Magnus stora glädje (som älskar lamm) kommer här ett recept på en Kryddig Lammgryta som, enligt Jenny, absolut inte smakar kofta utan helt fantastiskt!

Kanske har du varit tveksam till lamm precis som Jenny eller älskar lamm som Magnus,  då är detta grytan för dig!

Recept

För recept och hur du går till väga titta in i Paleoskafferiet. Länk till Kryddig Lammgryta hittar du här.

Paleo så gott och så enkelt!

Jenny & Magnus Paleo sverige paleorecept paleoblogg matblogg 

PS. Titta gärna in på vår Facebookgrupp och vårt Instagramkonto för mängder av tips och inspiration!