Köpvillkor Under vårt tak

Köpvillkor Under vårt tak – allmänna villkor

Vi uppmanar dig att läsa köpvillkor noggrant. Köpvillkor kan komma att uppdateras.

Ångerrätt

Ångerrätt på 14 dagar börjar gälla dagen efter det att kunden mottagit varan. Observera att digitala tjänster/produkter är undantagna – se nedan.

Kunden står för returkostnaden och produkten/produkterna ska vara oöppnade samt i sin originalförpackning. Är produkten inte kompletta eller skadad så accepteras inte returen.

Vid godkänt återköp får kunden pengarna tillbaka, ca 10 bankdagar efter att vi fått returen oss tillhanda. Spara all information tills returen är avklarad.

Digitala tjänster/produkter

OBS! digitala tjänster/produkter är undantagna från ångerrätten enligt distansköplagen, när materialet levererats, då det direktlevereras och därmed inte kan återlämnas.

Genom att genomföra ett köp av en digital vara godkänner du som kund att ångerrätten har avtalats bort.

Reklamation

Om det är fel på varan så kan kunden reklamera och få pengarna tillbaka för varan och portoutlägg enligt PostNord portotabell. Reklamationen behöver göras senast 30 dagar från inköpet.

Är själva förpackningen skadad vid mottagande kontakta Under vårt tak (info@undervarttak.se) INNAN varan sänds i retur, kasta aldrig något utan att ha varit kontakt med oss.

Fel på varan innebär att den är en skada eller att själva innehållet inte är som det bör vara. Med reklamation avses alltså inte att kunden av någon anledning inte skulle tycka om/vara nöjd med varan.

Kunden blir debiterad de extra kostnader som uppkommer om returen inte är komplett. Kunden ska spara all information tills returen är helt avklarad.

Betalningar

Alla betalningar sker via våra tredjepartsleverantörer Stripe alternativt Swish. Dina kortuppgifter, vid en betalning med betalkort/kontokort, sparas och hanteras inte hos/av oss (Under vårt tak).

När du betalar med betalkort/kontokort hanteras den informationen som krävs för att behandla betalningen säkert via SSL-kryptering av vår betalningsleverantör Stripe. När du betalar via Swish hanteras informationen av Swish.

Frakt och leverans

Vi använder oss av PostNord Sverige för frakt och leveranser.

Leveranstid

Leveranstiden är vanligen 3 – 5 arbetsdagar. Eventuella större förseningar, som uppkommit på grund av vår hantering, kommer meddelas kunden via, av kunden angiven, mail.

Personuppgiftshantering

Under vårt tak sparar och använder personuppgifter enbart för att kunna leverera en vara/tjänst till dig som kund. Vi sparar inga uppgifter om dig som inte krävs för att kunna sända varan/tjänsten.

Köpvillkor

Genom att göra en beställning på sidan godkänner du våra köpvillkor. För att handla hos oss måste du ha fyllt 18 år. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.

Magnus & Jenny
Under vårt tak