Köpvillkor Under vårt tak

Köpvillkor Under vårt tak

Öppet köp

Öppet köp gäller i 14 dagar från det att paketet har skickats från Under vårt tak.

Kunden står för returkostnaden och produkten/produkterna ska vara oöppnade samt i sin originalförpackning. Är produkten inte kompletta så accepteras inte returen.

Vid godkänt återköp får kunden pengarna tillbaka, ca 10 bankdagar efter att vi fått returen oss tillhanda. Spara all information tills returen är avklarad.

Digitala tjänster

OBS! digitala tjänster är undantagna från ångerrätten (öppet köp) enligt distansköplagen, när materialet levereras, då de inte kan återlämnas. Genom att genomföra ett köp godkänner kunden att ångerrätten har avtalats bort.

Reklamation

Om det är fel på varan så kan kunden reklamera och få pengarna tillbaka för varan och portoutlägg enligt postens portotabell. Reklamationen behöver göras senast 30 dagar från inköpet.

Är själva förpackningen skadad kontakta Under vårt tak (info@undervarttak.se) INNAN varan sänds i retur, kasta aldrig något utan att ha varit kontakt med oss.

Fel på varan innebär att den är skadad eller att själva innehållet inte är som det bör vara. Med reklamation avses alltså inte att kunden av någon anledning inte skulle tycka om varan, då får kunden istället nyttja sin rätt till öppet köp inom 14 dagar, se ovan.

Kunden blir debiterad de extra kostnader som uppkommer om returen inte är komplett. Spara all information tills returen är avklarad.

 

Magnus & Jenny