27 jan 2013

Konsten att vispa kokosmjölk

Att vispa kokosmjölk kan vara svårt och det var det för oss också många gånger innan vi kom på knepet som fick oss att lyckas varje gång!

Hemligheten är att ALLT måste vara kallt! Kokosmjölken, skålen och visparna – ja allt. Ställ in dessa i frysen i god tid innan kokosmjölken ska göras iordning. Sedan kan även du vispa en kokosgrädde härligt fluffig, smaksätt eventuellt med lite äkta vanilj.

Lycka till och njut av god vispad kokosmjölk till Hallonkakan, Våfflan, Kladdkakan, Plättarna eller Semlan.

För recept och hur man går tillväga titta in i Paleoskafferiet. Länk till Vispa kokosmjölk hittar du här.

Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus Paleoblogg Paleo sverige

Baka Basvara Benbuljong Bokrecension CookEat Digital Nomad Dryck Fasta Föreläsning Glass Gästinlägg Hälsa IBS Jul Kokbok Kost Kostrådgivning Kosttillskott LCHF Lek långkok Mat Nyhetsbrev Paleo Paleo 30 dagar Paleohelg Paleokokbok Paleolivsstil påsk Ren & Naturlig Mat Springa Squatty Potty Tips Träning Vegetariskt Vila lite Viltkött Vår kokbok Whole30 Yoga Ätbara insekter