Kokbok från Under vårt tak

Tillbaka

Kokbok från Under vårt tak

Nu är det klart – Under vårt tak har fått ett kokbokskontrakt och vi kommer ge ut vår alldeles egna kokbok i september 2018!!!

Som vi har längtat och kämpat för detta, så glada att det nu äntligen blivit verklighet.

Vi har under flera år försökt att få ett kontrakt på en kokbok och det har varit en bergodalbana av känslor. Man har hoppats, väntat, tappat hoppet och fått det åter för att sedan vänta lite till. Men nu har det äntligen hänt!

Isaberg Förlag

I början av sommaren så var vi ute med vår campingbil och kom till orten Hestra där vi stannade till för att införskaffa lite vatten. Precis intill butiken ligger Isaberg Förlag vilket vi tidigare inte kände till alls, tyvärr var det stängt för dagen men vi kikade lite på böcker från deras tidigare utgivningar som stod på display i fönstren. Kändes väldigt fint och passade in i tankarna som vi har kring den kokboken vi själva önskar göra.

Så sätter oss i bilen och kör vidare, pratar lite lätt om att vi borde kontakta dem och se om man kanske kunde boka upp ett möte. Men som det händer ibland så ”tappade” vi bort detta och tänkte inte mer på det.

Tiden gick och som av en slump bokar vi upp ett annat möte på Isaberg Mountain Resort som ligger i Hestra och då dök tanken åter upp om förlaget vi sett under vår tidigare resa. Vi sände då, lite på chans, ut en förfrågan till Isaberg Förlag om de skulle vara intresserade av ett möte där vi presenterar oss och våra tankar kring en kokbok – det tar ungefär tio minuter så har vi ett bokat möte tillsammans med Eva som driver förlaget!

Isaberg Förlag Magnus Eva Jenny

Vi vill av hela vårt hjärta tacka Isaberg Förlag för att de tror på oss och ger oss denna möjligheten. Det är nu en otroligt rolig och spännande tid som ligger framför oss.

Kokbok

Vår kokbok kommer innehålla recept från vår ”digitala” receptbank Paleoskafferiet tillsammans med helt nya recept. Vi kommer även att ha avsnitt som lite lätt beskriver vår kost samt vår hälsoresa.

Alla recept utgår från rena och naturliga råvaror och allt lagas från grunden, mängder av underbara smaker tillsammans med naturens vackra färger.

Vår filosofi är att skapa enkla och goda recept där råvarorna framhävs, recept som alla kan göra och njuta av. Vi vill vara den hjälpande handen när man önskar äta en bättre och nyttigare mat, recept utan mängder av ingredienser och utan konstigheter. Vår ”slogan” är, som kanske bekant – Paleo så gott och så enkelt!

Förhandsboka

Man kommer att kunna förhandsboka vår Kokbok när det närmar sig utgivning och naturligtvis så kommer vi att skriva och annonsera mycket mer om detta när det blir dags.

Så håll ögonen på våra sociala medier Facebook och Instagram samt vårt nyhetsbrev Grottpost så att du inte missar detta tillfälle!

Jenny & Magnus Paleo paleokokbok paleobok bokkontrakt bok paleosverige