Kardemummamuffins med hallon och hackad mandel

Tillbaka

Kardemummamuffins

Kardemumma, kardemumma, kardemumma! Älskar kardemumma och använder gärna denna goda krydda när vi bakar. Den påminner om barndom för mig (Jenny) då även min fina mamma gärna använder denna krydda och då inte i färdigmald form utan den ska vara nystött från den egna morteln!

Här om helgen blev jag sugen på den goda smaken av nystött kardemumma och bestämde mig för att testa en variant av muffins som jag funderat på en tid – Kardemummamuffins. Resultatet blev fantastiskt och det luktade mer än ljuvligt här Under vårt tak.

För recept och hur du går tillväga titta in i Paleoskafferiet. Länk till Kardemummamuffins hittar du här.

Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus paleorecept recept paleoblogg matblogg paleo