27 aug 2013

Västerbottenpaj brukar vara något som många lagar och äter till kräftor och så har vi också gjort innan vi började med Paleo. Ost i olika former är ju ofta väldigt gott till just kräftor och Varm Brietårta är något som vi också gärna åt tidigare när det vankades kräftor.

I år bestämde vi oss för att vår kräftskiva skulle vara helt Paleo! Vilket självklart innebär att man även utesluta mejeriprodukter. Valet kändes helt riktigt då Magnus till vardags äter 99% Paleo och Jag 90%. Våra fina vänner som skulle komma på kräftskivan har också börjat med Paleo och tyckte att detta var toppen!

I stället för Västerbottenpaj med gyllene kantareller som vi lagat tidigare år gjorde vi denna härliga Kantarellpaj med bacon! Den blev en succé och vi kommer fortsättningsvis att äta den både tillsammans med kräftor och vid andra tillfällen när vi blir sugna på något gott.

För recept och hur du går tillväga titta in i Paleoskafferiet. Länk till Kantarellpaj med bacon hittar du här.

Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus

Baka Basvara Benbuljong Bokrecension Digital Nomad Dryck Fasta Föreläsning Glass Glutenfri Gästinlägg husgeråd Hälsa Hållbar livsstil IBS Jul Kokbok Kost Kostrådgivning Kosttillskott LCHF Lek långkok Mat näringsupptag Paleo Paleo 30 dagar Paleohelg Paleokokbok Paleolivsstil Paleotips plastbanta påsk Ren & Naturlig Mat Smoothie Springa Till kaffet Tips Träning Vegetariskt Vila lite Vår kokbok Whole30 Yoga YouTube