19 jun 2013

Lantliv mat & vin är en tidning som jag har varit prenumerant på i många år. Den ger mig så mycket inspiration till god mat och mysiga miljöer! Även om tidningen innehåller många icke Paleovänliga recept så skapas mycket tankar till nya Paleorecept när jag ivrigt läser den då den dimper ner i lådan.

melonsoppa

Till Valborg så bjöd vi som förrätt på denna underbart friska och härliga Melonsoppa med chili! Receptet hittade jag i nr 3 av lantliv mat & vin för i år (2013) och vi blev inte besvikna.
 
Bjud på den en varm och härlig dag som svalka i skuggan, som förrätt till midsommarbuffén eller häll upp den på glasflaska, ta med några fina glas och servera den nere vid bryggan och njut av den med fötterna i vattnet tittandes på solnedgången!
 
Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus

Baka Basvara Benbuljong Bokrecension Digital Nomad Dryck efterrätt Fasta Föreläsning Glass Glutenfri Gästinlägg husgeråd Hälsa IBS Jul kakor Kokbok Kost Kostrådgivning Kosttillskott LCHF Lek långkok Marinad Mat Paleo Paleo 30 dagar Paleohelg Paleokokbok Paleolivsstil Paleoskafferiet Paleotips påsk Ren & Naturlig Mat Springa Till kaffet Tips Träning Vegetariskt Vila lite Vår kokbok Whole30 Yoga YouTube