Jonas Paleokök

Tillbaka

Jonas Paleokök

En ny Paleokokbok finns nu ut och det är den professionella kocken Jonas Lundgren som skrivit denna fina bok som alltså heter Jonas Paleokök.

Han skriver att det är ”Nordiska paleorecept för en enklare och godare vardag.” och här kan vi bara hålla med, recepten ser fantastiskt goda ut och det är en stor bredd – allt från Kycklinggryta till Varm kakaodryck!

Paleo kokbok

Boken börjar med att Jonas skriver om träning, riktig mat, Paleo och vad han menar med Nordisk Paleo. Primärt handlar det om att han använder en del mejeriprodukter i vissa av sina recept samt att han vill äta enligt vår nordiska säsong.

Sedan kommer det ena fantastiska recept efter det andra, helt underbart att läsa, titta och njuta av. Förordet är skrivet av Jonas Colting, klokt och rakt på sak.

Både recept och bilder är genomgående mycket fina i hela boken och man inspireras till att genast sätta igång och laga mat, testa smaker och njuta av allt underbart som finns inom Paleo.

Alla borde äta bra mat

Detta är verkligen en Paleokokbok för alla hem! Ren och naturlig mat, mat som vi människor är biologiskt anpassade för och därmed mår bäst av.

Precis som Jonas Cloting skriver i förordet ”Ingenting påverkar vår långsiktiga hälsa mer än det vi äter.”.

Du kan köpa Paleokokboken Jonas Paleokök som e-bok hos bl.a. nätbutiken Bokus.

Avslutande ord

Är du nyfiken på andra Paleoböcker, både för kosten och livsstilen, så gör gärna ett besök i vår webbshop.

Mycket nöje
Magnus & Jenny kokbok naturlig mat kost stenåldesmat stenålderskost