Inspiration betyder mycket

Tillbaka

Inspiration är både glädje och lycka och dessutom ger den motivation till att ta ytterligare steg framåt, framåt in i det okända – bortom komfortzonen som ibland är allt för bekväm och hämmande! Inspiration kan betyda oerhört mycket kanske till och med mer än man själv tror, speciellt där och då man får den – utvecklingen av den kan resultera i en oväntad och fantastisk resa i livet och sinnet!
Mini
 
Rena och naturliga råvaror är det som i början inspirera oss till att laga mat enligt Paleo, hälsoeffekterna som följer med kosten är fantastiska och har gjort att vi inspirerats till att ihärdigt fortsatt! Att varje dag få må bra och fungera enligt de bästa av förutsättningar är en otrolig förmån – en förmån som är uppnåbar genom att laga mat från grunden på just rena och naturliga råvaror, så enkelt är det faktiskt! Paleo kost gör en så stor skillnad i det dagliga livet att man ofta blir förvånad över hur gott man äter och hur mycket energi man får. Otaliga är också de ”vittnesmål” från personer som gjort en Paleo 30 dagarsutmaning vilka beskriver inte bara den viktnedgång och det energitillskott som erhållits utan också hur de fått en bättre fungerande mage, bättre sömn, gladare och jämnare humör. Ja listan kan göras lång på den inspiration som kosten ger!
 
Under den tiden som vi skrivit vår blogg har den vuxit (mer än vi någonsin vågade tro och hoppas på) och blivit mer och mer inriktad på ren Paleo. Vi märker ett otroligt stort intresse och en fantastisk uppfriskande nyfikenhet på våra inlägg och recept (alla recepten är samlade under Paleoskafferiet)! Många skriver kommentarer och skickar mail till oss och det är både glädjande och inspirerande – fortsätt med detta då det är vår verkligt stora motivation till att göra ett bättre, lättare och godare liv för oss själva och er läsare! Att få sprida kunskap om Paleo är något vi brinner för och den respons man får betyder mycket och är alltid välkommen!
 
Att denna morgon starta upp datorn och svara på olika inlägg och frågor samt ”slötitta” på vår statistik visade sig vara lite annorlunda än det vanligen är. Den fina Paleobloggen Strictly Paleo…ish hade nämligen gjort ett alldeles underbart inlägg med vårt recept på Rosa äppelmos med ingefära, själva receptet är inte det stora utan den smått fantastiska texten som leder fram till receptet. För det första var det underbart värmande att få läsa texten och att den sedan så uppenbart beskriver flera av våra tankar med bloggen ”Under vårt tak” var en stor bekräftelse och vi blir båda djupt rörda! En inspiration ”grand de lux”! Gå gärna in och läs receptet från Strictly Paleo…ish och när du ändå är där så titta runt på denna fina och inspirerande blogg skriven helt på engelska av en svensk kille!
 
Inspiration kan komma från så många håll och betyda så mycket, hitta din inspiration och ta stora steg framåt i livet. Att ha någon eller något att inspireras av, smått eller litet, kan ge avgörande skillnader i livet. Personer, texter och upplevelser som inspirerar till att våga och göra nya saker är oerhört värdefulla. Vi snubblade in på Paleo för snart tre år sedan, startade vår blogg för 1,5 år sedan och har nu en av de största Paleobloggarna i Sverige och med detta följer helt nya kontakter och livsöden som aldrig hade visats för oss utan denna blogg!
 
Små saker kan göra stora skillnader, våga låt dig inspireras och se vart det kan ta dig!
 
Magnus & Jenny