26 okt 2014

Hamburgertallrik Paleo

I Paleoskafferiet har vi flera hundra härliga Paleorecept som alla enskilt och på sitt eget sätt är helt underbara men om man kombinerar ihop dem kan de bli magiska. Precis så är det med denna fantastiska Hamburgertallrik.

Visst var det så även för oss, innan vi startade med Paleo, att vi tyckte det var gott att äta hamburgare och pommes då och då. Vi var aldrig särskilt förtjusta i de hamburgermenyer som de stor hamburgerkedjorna hade att erbjuda utan det var ett riktigt gatukök som gällde. Att man sedan kände sig uppblåst och däst efter att ha tryckt i sig detta var något man tyckte var “normalt”. När man nu i efterhand kan Njuta av en underbar Hamburgertallrik utan att känna sig varken uppblåst eller däst – på riktiga, rena och naturliga råvaror – så förstår man inte vad man höll på med.

Njut av en denna fantastiska Hamburgertallrik du också! Att den är helt Paleo kanske vi inte ens behöver nämna…

För recept och hur man går tillväga titta in i Paleoskafferiet. Länk till Hamburgertallriken hittar du här.

Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus

Baka Basvara Benbuljong Bokrecension Digital Nomad Dryck Fasta Föreläsning Glass Glutenfri Gästinlägg husgeråd Hälsa Hållbar livsstil IBS Jul Kokbok Kost Kostrådgivning Kosttillskott LCHF Lek långkok Mat näringsupptag Paleo Paleo 30 dagar Paleobok Paleohelg Paleokokbok Paleolivsstil Paleotips plastbanta påsk Ren & Naturlig Mat Smoothie Springa Till kaffet Tips Träning Vegetariskt Vila lite Vår kokbok Whole30 Yoga