10 apr 2014

Pannkaka i ugnen är underbart gott, smidigt och väldigt roligt att variera. Man kan göra den med fläsk, äpplen, naturell eller med det man önskar just för stunden. Man kan dessutom smaksätta den med kryddor på många härliga sätt.

Här om kvällen gjorde vi en variant med hallon och kardemumma – en Hallonpannkaka, helt fantastisk!

Ät och Njut! Om du vill ha det lite extra lyxigt så servera Pannkakan med Vispad kokosmjölk smaksatt med lite äkta vaniljpulver.

För recept och hur du går tillväga titta in i Paleoskafferiet. Länk till Hallonpannkaka med kardemumma och mandel hittar du här.

Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus

Baka Basvara Benbuljong Bokrecension Digital Nomad Dryck efterrätt Fasta Föreläsning Glass Glutenfri Gästinlägg husgeråd Hälsa IBS Jul kakor Kokbok Kost Kostrådgivning Kosttillskott LCHF Lek långkok Marinad Mat Nyhetsbrev Paleo Paleo 30 dagar Paleohelg Paleokokbok Paleolivsstil Paleoskafferiet påsk Ren & Naturlig Mat Springa Tips Träning Vegetariskt Vila lite Viltkött Vår kokbok Whole30 Yoga YouTube