6 jul 2016

Grillade Leverspett

Vi vill åter igen slå ett slå ett slag för lever! Detta superfood som är en bra källa till protein, mängder med näringsämnen och något som vi gärna äter här hemma Under vårt tak. Att enkelt tillaga levern stekt i skivor eller göra en härlig leverpytt och servera med förslagsvis ugnsrostade rotfukter och lite paleolingonsylt är underbart.

Lever är för många något man gärna tillagar under höst och vinter och tänker kanske inte att det är är supergott att äta även under sommarhalvåret. Grilla gör vi, och många med oss, ofta under sommaren och en ny favorit på vår grill är fantastiska Leverspett fyllda med lever, bacon, champinjoner och lök,  smakar bara mer!

Älskar du lever eller bara vill testa något nytt och spännande. Då måste du göra dessa underbara leverspett, så enkelt och gott!

För recept och hur du går tillväga titta in i Paleoskafferiet. Länk till våra Grillade Leverspett hittar du här.

PS. Tips på en ekologisk engångsgrill, EcoGrill – klicka här

Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus Paleo recept paleorecept sverige paleoblogg 

Baka Basvara Benbuljong Bokrecension Digital Nomad Dryck efterrätt Fasta Föreläsning Glass Glutenfri Gästinlägg Hälsa IBS Jul kakor Kokbok Kost Kostrådgivning Kosttillskott LCHF Lek långkok Marinad Mat Nyhetsbrev Paleo Paleo 30 dagar Paleohelg Paleokokbok Paleolivsstil Paleoskafferiet påsk Ren & Naturlig Mat Springa Squatty Potty Tips Träning Vegetariskt Vila lite Viltkött Vår kokbok Whole30 Yoga Ätbara insekter