6 jul 2016
tre Leverspett på grillen

Grillade Leverspett

Vi vill åter igen slå ett slå ett slag för lever! Detta superfood som är en fantastiskt bra källa till protein, mängder med näringsämnen och något som vi gärna äter här hemma Under vårt tak.

Lever är alltså oerhört näringstät mat och något, som vi tycker, alla borde äta. Kvalitén är alltid viktig och självklart även för lever, ekologiskt/KRAV samt från gräsbetesdjur är bäst.

Inlägget innehåller annonslänkar.

Lever

Att enkelt tillaga levern stekt i skivor eller göra en härlig leverpytt och servera med förslagsvis ugnsrostade rotfukter och lite paleolingonsylt är underbart.

Lever är för många något man gärna tillagar under höst och vinter och tänker kanske inte att det är är supergott att äta även under sommarhalvåret.

Grilla

Grilla gör vi, och många med oss, ofta under sommaren och en ny favorit på vår grill är fantastiska Leverspett fyllda med lever, bacon, champinjoner och lök,  smakar bara mer!

Älskar du lever eller bara vill testa något nytt och spännande. Då måste du göra dessa underbara leverspett, så enkelt och gott!

Recept

För recept och hur du går tillväga titta in i Paleoskafferiet. Länk till våra Grillade Leverspett hittar du här.

PS. Tips på en ekologisk engångsgrill, EcoGrill – klicka här

Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus Paleo recept paleorecept sverige paleoblogg 

Baka Basvara Benbuljong Bokrecension Digital Nomad Dryck efterrätt Fasta Föreläsning Glass Glutenfri Gästinlägg husgeråd Hälsa IBS Jul kakor Kokbok Kost Kostrådgivning Kosttillskott LCHF Lek långkok Mat näringsupptag Paleo Paleo 30 dagar Paleohelg Paleokokbok Paleolivsstil Paleotips påsk Ren & Naturlig Mat Smoothie Springa Till kaffet Tips Träning Vegetariskt Vila lite Vår kokbok Whole30 Yoga YouTube