3 maj 2016

Grillad vårglädje med rostad mandel

Att grilla är helt underbart! Kött, fisk, fågel, grönsaker och frukt. Ja, möjligheterna är många med vad man kan lägga på grillen.

För många är våren den årstid då man för första gången rullar fram grillen igen efter vintern och när värmen kommer och man får de där underbara kvällarna då njuter vi som mest. Tillbehören är viktiga när man dukar upp med grillat, en god sås, röra eller sallad kan göra en stor skillnad. Att grilla sitt tillbehör kan göra måltiden ännu mer spännande och smakrik.

Få den första grillningen för i år att smaka extra gott med smakrik Grillad vårglädje! Här har vi blandat en härlig symfoni av zucchini, sparris och rödlök som alla fått gå med på grillen och toppats med rostad mandel, flingsalt och nymald svartpeppar, så gott!!

För recept och inspiration gör ett besök i Paleoskafferiet. Länk till Grillad vårglädje med rostad mandel hittar du här.

PS. Tips på en ekologisk engångsgrill, EcoGrill – klicka här

Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus Paleo paleorecept grill grillat sverige vegetariskt paleoblogg grillkväll

Baka Basvara Benbuljong Bokrecension CookEat Digital Nomad Dryck efterrätt Fasta Föreläsning Glass Glutenfri Gästinlägg Hälsa IBS Jul Kokbok Kost Kostrådgivning Kosttillskott LCHF Lek långkok Marinad Mat Nyhetsbrev Paleo Paleo 30 dagar Paleohelg Paleokokbok Paleolivsstil Paleoskafferiet påsk Ren & Naturlig Mat Springa Squatty Potty Tips Träning Vegetariskt Vila lite Viltkött Vår kokbok Whole30 Yoga Ätbara insekter