Gläntans Viltkött

Tillbaka

Gläntans Viltkött Paleo

Det finns en del saker som gör oss extra glada, och ja ni gissar troligen rätt. Det handla om toppenfina råvaror och underbar mat.

Detta inlägg är i samarbete med Gläntans Viltkött. För ett tag sedan var vi på en inspirerande mässa – Passion för mat – i Göteborg, där träffade vi på företaget Gläntans Viltkött som säljer viltlådor. Viltlådor är exakt vad det låter som, en låda fylld med kött från vilt. Man beställer på nätet och väljer vilken låda man önskar (då de har lite olika varianter) från Gläntans hemsida och får den sedan hemkörd till sin dörr, enkelt och väldigt bekvämt. Man får dessutom SMS aviseringar med tidpunkt, helt perfekt. Köttet levereras styckesfryst och de olika detaljerna är vakuumförpackade.

En låda innehåller flera olika styckningsdetaljer och även köttfärs, delarna och färsen kan komma från olika typer av vilt och detta är beroende på tillgången. Det kan vara hjort, vildsvin, älg eller liknande, alltid spännande att få en ny viltlåda och varierande. Högsta kvalité och köttet är utan ben och finputsat, klart för att tillagas – man betalar alltså för rent och fint kött. Allt kött kommer från Svenska skogar och är veterinärbesiktigat.

Viltkött är helt klart det bästa köttet man kan ät. Det är ekologiskt och djuren har i hela sina liv ätit artegen föda samt vuxit upp i det fria. Detta ger kött i världsklass! Ett magert, naturligt ekologiskt kött som är helt fritt från antibiotika och tillsatser.

Det naturliga tilltalar oss väldigt mycket, djur som fått leva helt fritt och utan tvång. Naturen, det vilda, jaktinstinkten och kretsloppet, allt hör ihop och nu har Gläntans Viltkött gjort detta tillgängligt för alla genom sin e-handel på viltkött.

Gläntans Viltkött har ambitioner att i framtiden kunna leverera sina viltlådor över hela Sverige men än så länge kan de erbjuda leveranser till följande platser/orter: Enköping, Göteborg, Jönköping, Linköping, Malmö, Norrköping, Nyköping, Stockholm, Södertälje, Uppsala och Valdemarsvik.

Gör som vi, prova Gläntans Viltkött du också och njut av naturligt ekologiskt kött. Genom vårt samarbete med Gläntans Viltkött kan vi erbjuda dig 10% rabatt när du köper viltlåda! Bara att använda rabattkoden ”undervarttak”, köp redan idag och få din låda levererar direkt till dörren.

Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus