Glad Påsk

Tillbaka

Nu är det Skärtorsdag och hela Påskhelgen ligger framför oss, gissar att det blir en hel del mat och en väldig massa ägg för många av oss. Vet i alla fall att det kommer bli så här Under vårt tak! Vi har redan tidigare tipsat om lite olika Paleo recept som passar utmärkt nu under Påsk och i Paleoskafferiet finns allt du behöver för en Glad Paleo Påsk!
 
Tänk att det finns så många olika sätt att koka ägg! Man kan tro att det bara kan finnas ett sätt men icke. Lägg i äggen i kallt vatten, lägg i äggen när vattnet börjar koka, ta bort kastrullen från plattan när vattnet börjar koka, stormkoka, låt ”puttra” och nu i Påsk kommer äggen troligen att kokas på alla nämnda och onämnda vis! Fantastisk råvara och fantastiskt många tillagningssätt!
 
Vi kommer i Påsk bland annat att bjuda på Strikt Paleoräkpaj samt en variant med lax istället för räkor! Känner redan hur det vattnas i munnen, härligt!
 
Lamm är en klassisk maträtt under Påsk och just lammstek skrev vi tidigare i veckan om, riktigt gott och mört kött som fick koka långsamt och länge. En jättevacker och god förrätt eller sidorätt till buffébordet är Makrillsfyllda Parmakorgar, en fröjd för såväl ögat som gommen! Påsktårta är nästan ett måste och lever man Paleo så är det inga problem att njuta en riktigt fin Fyllig och kladdig chokladtårta/kaka! Fiffiga tillbehör som Mangokräm och Ingefärsgrädde höjer upplevelsen ytterligare ett Påsksnäpp! Om ni har planer på att grilla så är Hamburgare eller Grillspett ett förslag som aldrig är fel! Gott, enkelt och det är ju alltid roligt att grilla Cavemanstyle!!!
 
Vi vill nu önskar er alla en riktigt Glad Påsk! Ta hand om varandra och njut av god Paleomat under hela Påskhelgen!
 
Magnus & Jenny