24 mar 2013

För ett tag sedan hittade jag ett jätte smarrigt recept på en kladdkaka hos Cilla och kände att detta måste jag testa. Jag bytte ut honungen mot kokossocker och tog 10 dadlar istället för 7 eftersom jag använde mig av en mindre sort men annars så följde jag receptet. Resultatet blev jättegott!!
 
Såg till min glädje att även Åsa – fyscoachen tagit del av ungefär samma recept på kladdkakan och lagt ut receptet på sin blogg i fredags, ibland är cybervärlden liten. Gå gärna in på Åsas blogg och låt dig inspireras av hennes goda recept.
 
Nästa vecka är det Påsk och de senaste veckorna har idéerna på olika Påskrecept snurrat i mitt huvud och bland annat så har tankarna snuddat vid olika Påsktårterecept. Jag kom och tänka på kladdkakan och kände att den ville jag vidareutveckla med goda tillbehör och resultatet blev en fyllig och kladdig chokladtårta med mangokräm och ingefärsgrädde.
 
Chokladtårta
Passar perfekt till kaffet i Påsk eller när som helst under året när du vill ha något extra festligt!
 
För recept och hur du går tillväga titta in i Paleoskafferiet.
 
Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus

Baka Basvara Benbuljong Bokrecension Digital Nomad Dryck efterrätt Fasta Föreläsning Glass Glutenfri Gästinlägg husgeråd Hälsa IBS Jul kakor Kokbok Kost Kostrådgivning Kosttillskott LCHF Lek långkok Marinad Mat Nyhetsbrev Paleo Paleo 30 dagar Paleohelg Paleokokbok Paleolivsstil Paleoskafferiet påsk Ren & Naturlig Mat Springa Tips Träning Vegetariskt Vila lite Viltkött Vår kokbok Whole30 Yoga YouTube