Föreläsning i Halmstad hos Medborgarskolan

Tillbaka

Föreläsning i Halmstad hos Medborgarskolan

Då var det klart, Medborgarskolan i Halmstadbokade har bokat oss för en föreläsning. Den 2:e november 2016 kl. 18:30 – 20:00 så kommer vi att hålla en föreläsning om Paleo och det är öppet för alla som är nyfikna på Paleokosten. Namnet är ”Paleo – Ett sätt att leva” och det skvallrar lite om att Paleo är inte enbart en kost utan även en livsstil.

Priset är 200 kr per person och man anmäler sig på deras sida här, eller via mail direkt till Medborgarskolan: halmstad@medborgarskolan.se

Innehåll

Föreläsningen vänder sig till alla som är nyfikna på Paleo, vi kommer noggrant gå igenom grunden, kost och livsstilen. Vilka råvaror som ingår inom Paleo och vad som utesluts. Varför, hur och tankarna bakom detta.

Blir även en hel del inspiration kring mat, rörelse, hur man kommer igång, tips och trix, vår hälsoresa samt massa annat!

Såhär beskrivs föreläsningen:

Paleo – Ett sätt att leva

Paleo, stenålderskost, ursprungskost, jägar- och samlarkost, ja kärt barn har många namn. Paleo står för både en kosthållning och en livsstil.

Är du nyfiken på Paleo och vad det innebär? Vill du uppleva alla hälsofördelar som kosten och livsstilen medför? Mer energi, jämnare humör, inget sockersug,  viktnedgång och en väl fungerande kropp. Allt på ren och naturlig mat och rörelse, precis det som människan är biologiskt anpassad för!

Nu har du möjlighet till att delta i en föreläsning med Jenny & Magnus från bloggen ”Under vårt tak”, vilken är Sveriges största inom området! Vad är Paleo? Varför bör man äta Paleo? Vilka är hälsovinsterna? Och hur kommer man igång med kost? Allt detta och mycket mer handlar föreläsningen ”Paleo – Ett sätt att leva” om och självklart finns det även möjlighet till alla möjliga frågor inom området.

Väl mött!

Så, varmt välkommen till Halmstad för att träffa oss och prata Paleo.

Jenny & Magnus föreläsa paleolivsstil föreläsare