3 maj 2015

Fivefingers

Vår samarbetspartner Fivefingers var på besök och visade upp alla nyheter och bredden på skor som de har. Lars, som representerar GetVital (vilken är agenten i norden för skon), har både en stor kunskap och ett brinnande intresse för barfotaskor. Väldigt roligt och intressant.

Vi pratade springäventyr, bloggande, Fivefingers, kommande modeller och friheten med att springa i barfotaskor. Sedan fotades det en hel del också, allt från skor och mat till en maffig Jeep!

Fivefingers dag

Självklart så åt vi även en härlig Paleo måltid, det bjöds på en fin Laxsallad som uppskattades mycket och till kaffet blev det Mjuk äppelkaka! En härlig eftermiddag.

Magnus & Jenny

Baka Basvara Benbuljong Bokrecension Digital Nomad Dryck Fasta Föreläsning Glass Glutenfri Gästinlägg husgeråd Hälsa Hållbar livsstil IBS Jul Kokbok Kost Kostrådgivning Kosttillskott LCHF Lek långkok Mat näringsupptag Paleo Paleo 30 dagar Paleohelg Paleokokbok Paleolivsstil Paleotips plastbanta påsk Ren & Naturlig Mat Smoothie Springa Till kaffet Tips Träning Vegetariskt Vila lite Vår kokbok Whole30 Yoga YouTube