21 maj 2015

Dröm stort

Våga dröm stort och våga satsa. Vem vet vart det bär – det enda man vet med säkerhet är att man kommer ingenstans utan en dröm och utan att våga satsa. Sätt upp ett mål, visualisera målet och gör med tiden små förändringar som för dig närmare din dröm.

För att göra det ännu tydligare så skriv ner eller måla upp din dröm, hur du vill leva och hur du vill att just ditt liv ska se ut. Genom att få det i skrift och bild blir drömmen mer verklig och man blir ännu mer inställd på att uppnå det man drömmer om.

Vi har en dröm om att leva närmare naturen, leva mer hållbart och i en långsammare takt. Att finna lyckan i det vi har här och nu, ett friare liv. Allt detta sammanfaller i vår Paleolivsstil, Paleo är ju så mycket mer än mat. Vi jobbar kontinuerligt på vår dröm och kommer närmare och närmare. Det är en fantastisk resa!

Vår blogg Under vårt tak är en stor del av vårt liv och vår dröm, att få göra det man älskar och samtidigt inspirera andra till ett hälsosammare liv är fantastiskt.

Lev din dröm!
Magnus & Jenny

Baka Basvara Benbuljong Bokrecension Digital Nomad Dryck Fasta Föreläsning Glass Glutenfri Gästinlägg husgeråd Hälsa Hållbar livsstil IBS Jul Kokbok Kost Kostrådgivning Kosttillskott LCHF Lek långkok Mat näringsupptag Paleo Paleo 30 dagar Paleohelg Paleokokbok Paleolivsstil Paleotips plastbanta påsk Ren & Naturlig Mat Smoothie Springa Till kaffet Tips Träning Vegetariskt Vila lite Vår kokbok Whole30 Yoga YouTube