Din styrka

Tillbaka
Hantlar som representerar styrka

Din styrka

Små citat som är tänkvärda och kan ge stora tankar och skapa nya möjligheter, vi vill gärna dela med oss av ett sådant citat och våra tankar kring det.

 

Styrka kommer inte från vad du kan göra.
Det kommer från att övervinna saker du trodde att du inte kunde.

 

Vår styrka är inte enbart definierad av våra färdigheter utan mer troligt av vår förmåga att övervinna hinder som tidigare verkade allt för svåra. Att övervinna hinder vi aldrig trodde var möjliga ger oss styrka att möta nya kommande hinder med ett nytt mod.

Din styrka är så mycket större

När vi möter hinder som överträffar våra tidigare erfarenheter och kunskaper tvingas vi att lämna trygghetszonen och utforska våra gränser. Det är vid dessa tillfällen som vi upptäcker att vi är kapabla till så mycket mer än vi någonsin trott.

Vi lär oss också att våra begränsningar faktiskt inte är fastställda och att varje hinder är en möjlighet att växa och överträffa, både våra egna och kanske även andras, förväntningar. Och genom att se tillbaka på det vi har gjort, kan vi påminna oss om att vi var och en faktiskt är kapabla till stordåd.

Utmana dig själv i både smått och stort och se din styrka växa. Kanske blir du överraskad över vad du faktiskt kan. Vi tror på dig!

Önskar allt gott

 

Signaturbild för Under vårt tak