Chokladpannkaka med banan

Tillbaka

Chokladpannkaka med banan

Pannkakor i alla former är nog en favorit hos många sedan man var barn.

Hemma hos Jenny var det hennes mammas tunna stekta pannkakor med strösocker på som gällde…. Kanske inte det bästa när man nu vet bättre men oj, så gott man tyckte det var! (Och vi vet att Jenny´s pappa än idag kan önska sig detta till middag fast Jenny och hennes bror sedan länge är utflugna, men han föredrar att äta dem med jordgubbssylt)

Idag njuter vi också gärna av goda pannkakor här hemma ”Under vårt tak” då och då men inte gjorda på vetemjöl och absolut inte med strösocker! Om det är tunna pannkakor vi blir sugna på så steker vi gärna några Banan och kokospannkakor och serverar dem med lite bärsylt eller färska bär.

Ännu mer pannkakor!

I vår receptbank Paleoskafferiet hittar du många goda pannkaksrecept. En stor favorit för både stora och små är våra Busenkla bananplättar och de är verkligen som det låter ”busenkla” att göra, dessutom är de perfekta att ta med när man ska på picknick.

När man vill ha en lite matigare pannkaka så är vår Ugnspannkaka perfekt eller varför inte en smarrig Fläskpannkaka som du serverar med lite Paleolingonsylt.

Något extra gott till ditt mellanmål eller till ditt kaffet får du med en härlig Blåbärspannkaka, en Äppelpannkaka med kanel och mandel eller varför inte en Hallonpannkaka med kardemumma.

Nu har vi även en ny favorit som passar perfekt in under den senaste kategorin och det är något så gott som en Chokladpannkaka med banan! Serverad med lite vispad kokosgrädde kan man knappast önska sig något mer, underbart gott!

Så sätt nu på en kanna med kaffe och laga dig en härlig Chokladpannkaka med banan och Njut!

Recept

För recept och hur du går tillväga titta in i Paleoskafferiet. Klickbar länk till vår Chokladpannkaka med banan hittar du här.

Paleo så gott och så enkelt!
Jenny & Magnus paleo paleorecept recept paleosverige sverige paleoblogg matblogg choklad